Aparținem de Zalando

Până la -75% la Lounge by Zalando

pantofi copii reducere online

Bun venit în lumea pantofilor pentru copii! Stil, confort și calitate - găsește aici perechea perfectă pentru micuțul tău. Fii la modă în fiecare pas!

Ce îți poate oferi Lounge by Zalando
Beneficiile noastre

Reduceri de până la 75%*

Arată-ți cel mai bun aspect, simte-te cel mai bine. Răsfață-te. Pentru că poți.

Descoperă pantofi pentru copii de poveste

Lounge by Zalando se extinde și în țară noastră cu oferte incredibile în care economisești până la 75%*, inclusiv la categoria de pantofi pentru copii. Pantofi de fete sau pantofi de băieți, variante mai sport pentru activități în aer liber sau mai elegante pentru un eveniment special, pe toate le găsești de acum la outletul online Lounge by Zalando.

shoes-kids_outlet_2_CM

Găsește încălțămintea ideală pentru copilul tău

Poate ai nevoie de niște papuci anti aderenți pe care să-i poată purta la orele de înot sau de alții mai deosebiți pentru aniversarea unui coleg. La Lounge by Zalando ofertele generoase si branduri cunoscute precum adidas pentru copii îți oferă posibilitatea de a găsi cea mai potrivită pereche de pantofi pentru copii.

Ştim cât de mult contează ca adidașii albi ale băiețelului să fie exact același model ca al tatălui pentru o apariție în familie și cât de drăguță a fost fetița cu balerini de satin cu perluţe la nunta la care a participat. Şi mai știm că vine o vârstă la care pantofii sport de copii trebuie să scoată sunete sau lumini, să se vadă că sunt pantofi de fete și pantofi de băieți, cizmele să fie în formă de panda și sandalele cu barete cu scoici exact ca în desenele preferate. Dar nu uităm că cel mai mare accent se pune pe siguranță, de aceea calapodul și sistemul de închidere trebuie să fie perfect adaptate pentru cei mici. În acest fel, piruetele fetiței la serbarea de final vor ieși bine și golurile înscrise de băiețel pe terenul de fotbal vor fi un succes. 

De acum înainte, branduri de top precum Ralph Lauren, Calvin Klein, adidas, Aigner, Nike sau Asics au oferte de preț pentru membrii Lounge by Zalando și-i pot duce pe cei mici exact în povestea care le place cel mai mult cu reducerile la încălțămintea pentru copii. Te poți delecta cu mai mult de 2500 branduri în fiecare zi și poți combina diverse ținute în funcție de material, culoare sau pur și simplu dispoziție. Pantofii pentru copii nu vor mai fi atât de greu accesibili și indisponibili la noi în țară. 

Beneficiază de încălțăminte de copii modernă și confortabilă

În cazul celor mici, se pune întotdeauna accent pe calitate, sănătate și utilizare facilă. Iar când vine vorba de pantofi pentru copii, atunci mărimea potrivită este esențială. Desigur, materialul din care sunt realizați pantofii și calapodul contează în egală măsură. Dar să nu neglijăm nici brandul deoarece acesta contribuie la construirea unei identități. Un avantaj în plus al magazinului nostru online este că sunt furnizate toate informațiile cu privire la materialul din care sunt confecționați pantofii integral, inclusiv talpa, și că foarte multe companii producătoare au declarat un angajament puternic pentru sustenabilitate. 

shoes-kids_outlet_3_CM

Bucură-te de reduceri la încălțămintea pentru copii pe Lounge by Zalando 

Pentru a descoperi oferte de neînlocuit, te poți înregistra gratuit pe platforma Lounge by Zalando și să-ți faci un cont fără niciun angajament suplimentar. În felul acesta, noi te putem sfătui mai ușor cu privire la ce ți s-ar potrivi ție sau copilului tău și încercăm să-ți facem în fiecare zi câte o bucurie, oferindu-ți reduceri la încălțăminte. Cu Lounge by Zalando poți avea și:

  • Pantofi pentru copii reduși până la 75%*
  • Oferte online zilnice
  • Retur gratuit