Aparținem de Zalando

Până la -75% la Lounge by Zalando

Genți reducere online

Poșetele noastre îți completează ținuta cu o notă de eleganță! De la modele de zi cu zi la cele sofisticate, avem geanta ideală pentru tine. Fii în pas cu moda. Descoperă acum!

Alătură-te & descoperă

Oferte zilnice cu reduceri de până la 75%*

(84)
Ce îți poate oferi Lounge by Zalando
Beneficiile noastre

Reduceri de până la 75%*

Arată-ți cel mai bun aspect, simte-te cel mai bine. Răsfață-te. Pentru că poți.

Descoperă genți pentru orice ocazie

Orice persoană are nevoie de genți pentru că sunt un accesoriu important pentru fiecare zi. Bucură-te de reduceri de până la 75% din prețul de vânzare și găsește poșete ieftine pe Lounge by Zalando. Varietatea de modele, forme și culori te va impresiona și te va inspira să alegi cea mai potrivită geantă pentru tine sau pentru cei dragi.

bags_outlet_2_CM

Găsește poșete pentru toate gusturile

Indiferent cât de pretențios ești, Lounge by Zalando îți oferă cea mai largă gamă de poșete. Fie că mergi la o petrecere, fie că ieși la film sau la o plimbare, trebuie să-ți completezi ținuta cu o geantă corespunzătoare. Fii gata să cucerești toate privirile cu accesoriile cele mai interesante și bucură-te de promoțiile pregătite special pentru tine.

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna genți de firmă dar nu ai avut un buget alocat pentru acestea, cu siguranță le vei putea achiziționa de pe outletul online. Calitatea și designul original te vor cuceri imediat, iar versatilitatea articolelor te va face să le poți asorta cu ușurință la orice tip de ținută. Momentele tale de inspirație încep imediat ce descoperi colecțiile de accesorii. Fiecare zi va avea unicitatea ei prin ținutele alese special să-ți creeze un stil original și stilat.

Alege genți bărbați la cele mai bune prețuri

Bărbații au nevoie la fel de mare ca și femeile să aibă cu ei un accesoriu unde să-și pună lucrurile esențiale. Din acest motiv, există genți concepute special pentru ei. Fie că te duci până la magazin, fie că mergi la birou sau într-o plimbare, ai nevoie să iei cu tine anumitre lucruri. Uneori, nu sunt suficiente buzunarele pantalonilor, așadar gențile sunt o opțiune excelentă pentru a avea cu tine obiectele personale.

bags_outlet_3_CM

În funcție de ceea ce dorești să iei cu tine, poți alege dintr-o multitudine de genți bărbați accesibile pentru orice buzunar. Dacă vrei să porți doar un portofel, cheile și telefonul cu tine, poți alege o geantă de umăr sau o borsetă, mică și practică. Dacă mergi la birou și trebuie să iei și laptopul cu tine, alege o servietă elegantă din piele, de culoare închisă, care va adăuga un plus de eleganță stilului tău. Indiferent dacă preferi stilul casual sau elegant, pe outletul online vei găsi geanta perfectă pentru tine.

Bucură-te de promoții și comandă genți ieftine chiar acum

O geantă nouă este unul dintre cele mai folositoare, dar și frumoase cadouri pe care le poți oferi. Evident, colecțiile de genți de damă conțin o gamă variată de produse, care se pretează stilului fiecăreia. Și pentru bărbați oferta este diversificată, în funcție de preferințe și nevoi. Pe Lounge by Zalando găsești zilnic mii de produse la reduceri și ai o mulțime de beneficii:

  • devii membru dacă te înregistrezi pe site gratuit, doar cu adresa de e-mail
  • ai acces zilnic la reduceri de până la 75%*
  • ai opțiunea de a plăti cash la livrare
  • returnezi orice produs comandat gratuit

Călătoria ta în lumea fashion începe cu o mulțime de surprize plăcute. Invită-i și pe cei dragi alături de tine și bucurați-vă împreună de ofertele Lounge by Zalando.