Aparținem de Zalando

Outlet Online - reduceri cu până la 75%*

Alătură-te & descoperă

Oferte zilnice cu reduceri de până la 75%*

(64)
Ce îți poate oferi Lounge by Zalando
Beneficiile noastre

Reduceri de până la 75%*

Arată-ți cel mai bun aspect, simte-te cel mai bine. Răsfață-te. Pentru că poți.

OUTLET ONLINE LOUNGE BY ZALANDO

Lounge by Zalando este un outlet online care îți oferă acces la branduri internaționale și locale de top cu reduceri uimitoare pe care nu le poți găsi în altă parte. Datorită reducerilor noastre zilnice, toată lumea va putea găsi ceva pe plac.

Cu oferte zilnice exclusive de până la 75%* la cele mai bune branduri și colecții, te poți aștepta la livrare directă la adresa ta de domiciliu prin utilizarea sistemului nostru de comandă confortabil.

unisex_outlet_2_CM

LOUNGE BY ZALANDO: DESTINAȚIA TA DE MODĂ

Un outlet online se bazează pe ideea de a oferi promoții zilnice și oferte limitate abonaților săi. Înregistrându-te gratuit, fără nici o obligație de a cumpăra ceva, poți căuta în mod regulat reducerile uriașe la branduri de renume mondial și local.

Pe lângă branduri de modă de top din întreaga lume, outlet-ul de cumpărături are și oferte exclusive pentru accesorii, articole pentru casă, haine sport, pantofi sport și pantofi casual. Din 2010, personalul expert al acestui serviciu de cumpărături premium a lansat ofertă după ofertă, reducând cu până la 75%* prețul de vânzare cu amănuntul recomandat de producător. Fiind o metodă garantată de a experimenta cele mai elegante și stilate colecții de haine și game de accesorii din lume, acesta este un loc ideal pentru iubitorii de modă avizați.

unisex_outlet_3_CM

LA LOUNGE BY ZALANDO, CLIENTUL DEȚINE CONTROLUL

Flexibilitatea și comoditatea oferite de un serviciu de club de cumpărături premium ar trebui să fie în centrul succesului său. Acesta este cu siguranță cazul acestei platforme exclusive pentru membri – o piață online fiabilă și de încredere, care afișează o serie de oferte private și exclusive. [justify]Profitând de această bogăție de oferte atractive, un membru al clubului poate avea o experiență de cumpărături asupra căreia deține controlul. Fără a fi necesară efectuarea unor achiziții sau comenzi regulate, se pune accentul pe descoperire și navigare relaxată. În cel mai scurt timp, un membru înregistrat poate experimenta o lume a modei de top și a cumpărăturilor elegante și convenabile.

Ideea unui club de cumpărături premium construit pe încredere și fiabilitate este una firească. Cu accent pe alegere și recompense de prim rang pentru loialitatea clienților, experiența de cumpărături online poate produce întotdeauna un rezultat satisfăcător. Prin înregistrarea gratuită la serviciu, posibilitățile sunt nelimitate.