Aparținem de Zalando

Până la -75% la Lounge by Zalando

Adidași reducere online

Adidașii noștri îți oferă confort și stil în același timp! De la modele sport la cele urbane, avem perechea perfectă pentru tine. Pășește cu încredere. Descoperă acum!

Ce îți poate oferi Lounge by Zalando
Beneficiile noastre

Reduceri de până la 75%*

Arată-ți cel mai bun aspect, simte-te cel mai bine. Răsfață-te. Pentru că poți.

O alură sport fermecătoare cu mereu spectaculoșii adidași

Adidașii, cândva concepuți pentru activități atletice, au evoluat într-un fenomen socio-cultural care transcende noțiuni ca sexul, vârsta sau statutul social. Descoperă cele mai recente modele la modă, înscriindu-te gratuit în Lounge by Zalando și profităde reduceri de până la 75% din prețul de vânzare cu amănuntul recomandat.

sneaker_outlet_2_CM

Alege să-ți crești nivelul ținutei cu pantofi sport în vogă

Cunoscuți și sub denumirea de sneakers, fie că erau adidași de firmă sau adidași ieftini, au câștigat o popularitate imensă în anii ’80, odată cu apariția culturii hip-hop și susținerea unor mari vedetelor din baschet. Colecția diversificată oferită de outletul nostru online, cuprinde pantofi sport versatili de cea mai înaltă calitate, gata de a fi combinați fără efort cu o gamă largă de ținute, de la athleisure la costume croite.

Pentru un look sport-casual, de pildă, asortează adidași de firmă albi cu blugi sau pantaloni de jogging și un tricou simplu. Combinația poate fi încercată și cu adidași ieftini, inspirația stilistică fiind cea mai importantă. Pentru un aspect mai prețios, optează pentru adidași eleganți din piele, cu pantaloni chino sau pantaloni evazați  și o cămașă cu nasturi. De multe ori, în funcție de context, utilizarea unei perechi de sneakers ieftini poate avea un efect mai spectaculos decât folosirea unor adidași de firmă.

Descoperă farmecul unui styling cu adidași ieftini de calitate

Experimentează cu diferite culori și modele pentru a aduce un plus de personalitate ținutelor tale. Amintește-ți că încrederea și postura sunt esențiale atunci când porți fie adidași de firmă, fie adidași ieftini, așa că îmbrățișează-ți individualitatea și distrează-te în voie cu combinațiile. Sneakers ieftini este doar un termen generic, de multe ori comoditatea și durabilitatea lor o întrece pe cea a unora dintre adidașii de firmă.

sneaker_outlet_3_CM

Fie că-i numim pantofi sport ieftini sau adidași de firmă, ei sunt confecționați dintr-o varietate de materiale, inclusiv piele, pânză, piele de căprioară, plasă și țesături sintetice. Fiecare material oferă caracteristici unice în ceea ce privește durabilitatea, respirabilitatea și stilul. Cultura pantofilor sport prosperă pe baza inovației constante și a tendințelor în evoluție. Unele dintre tendințele actuale includ: adidașii groși, supradimensionați, cu tălpi exagerate, modele îndrăznețe, cu un impact semnificativ asupra scenei modei, adăugând o notă de nostalgie și o atmosferă futuristă oricărei ținute.

Descoperă oferte zilnice la Lounge by Zalando

Adidașii se confruntă cu o renaștere a popularității, designurile lor atemporale aduc un factor cool ansamblurilor moderne. Accesează contul tău din outletul nostru online și profită de miile de modele moderne de adidași, returul gratuit și posibilitatea de a cumpăra de oriunde te-ai afla, atât din aplicație cât și din outletul online. Pe măsură ce continuă să evolueze și să se adapteze la noile tendințe și tehnologii inovatoare, adidașii vor rămâne un simbol al confortului, stilului și expresiei de sine, revoluționând modul în care abordăm încălțămintea în lumea modei. La Lounge by Zalando prețurile pot fi reduse cu până la 75%*, iar tu ești mereu conectat cu cele mai noi creații și tendințe din styling-ul mondial.