Aparținem de Zalando

Până la -75% la Lounge by Zalando

accesorii casa reducere online

Bine ai venit în lumea accesoriilor pentru casă! Descoperă colecția noastră, plină de stil și confort. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma casa într-un cămin călduros și primitor. Fii unic, alege decorațiuni și accesorii inedite!

Ce îți poate oferi Lounge by Zalando
Beneficiile noastre

Reduceri de până la 75%*

Arată-ți cel mai bun aspect, simte-te cel mai bine. Răsfață-te. Pentru că poți.

Accesorii pentru casă pline de stil și rafinament

De acum poți găsi accesorii pentru casă așa cum ți le dorești, la outletul online Lounge by Zalando. Descoperă cum îți poți transforma casa într-un spațiu de vis cu ajutorul celor mai potrivite creații de design interior. Devino membru Lounge by Zalando și beneficiezi de reduceri de 75%* la decorațiunile tale preferate.

Găsește decorațiunile cele mai potrivite pentru casa ta

Găsește-ți sursa de inspirație pentru a-ți decora și redecora casa. Așa cum îți completezi stilul vestimentar cu diverse accesorii fashion, îți dorești să ai cele mai frumoase accesorii și lucruri pentru casa ta. Lounge by Zalando îți oferă o multitudine de oferte de accesorii pentru casă: piese de mobilier, huse și perne decorative, draperii și perdele, oglinzi, corpuri de iluminat și alte decorațiuni pentru casă accesibile online.

Poți alege un fotoliu multicolor pentru a aduce o notă jucăușă dormitorului sau un nou set de draperii pentru a schimba gradul de luminozitate în camera de zi și a aduce o notă de eleganță și stil. Pernele pentru canapea sunt întotdeauna o alegere binevenită pentru un plus de confort, le poți încerca în diverse forme, culori și materiale.

home_outlet_2_CM

Dacă vrei să găsești un cadou și ești lipsit de idei, te ajutăm cu drag. Categoriile de decorațiuni pentru casă sunt aranjate intuitiv iar alegerea nu a fost niciodată mai ușoară. Poți opta pentru acea tablă de șah eco-friendly sau suportul de cărți sofisticat economisind bani și timp. Bineînțeles, colegul mofturos, va fi mulțumit de cadou, ba chiar se va lăuda cu el peste tot.

Decorațiuni interioare făcute din cele mai bune materiale

Am creat decorațiuni interioare eco-friendly, din materiale sustenabile. Dacă ești un tradiționalist și dorești să adaugi în living un plus de confort când iei masa cu familia, poți încerca o masă eco-friendly cu design vintage. Sau poate ești o persoană îndrăzneață care dorește decorațiuni pentru casă excentrice, cum ar fi o măsuță de cafea cu tematică animală, realizată din bambus. Poate îți dorești să ai niște accesorii speciale, de la branduri renumite. Ai putea alege un set de farfurii Versace pentru cină, o ramă foto Kare sau un taburet de la Ralph Lauren.

Oricare ar fi preferințele tale în materie de accesorii pentru casă, le vei găsi de acum mult mai ușor. Poți alege orice, de la ceasuri antice până la cele mai noi modele digitale. Dacă vrei să îmbini stilul modern cu cel clasic, îți vei putea amenaja casa în culori și patternuri creative. O canapea în stil eclectic, un covor boem și un fotoliu simplu, de culoare neutră, pot scoate orice cameră din anonimat, transormând-o spectaculos.

Fie că vrei să adaugi câteva obiecte mici și delicate cum ar fi un sfeșnic pentru lumânări romantic sau o vază cu finisaje orientale, sau pregătești un proiect radical pentru redecorarea casei tale, aici vei găsi cele mai potrivite lucruri pentru casă. Achiziționează decorațiuni ieftine online de pe Lounge by Zalando și te vei bucura de un ambient plăcut în locuința.

Decorațiuni interioare ieftine pe Lounge by Zalando

Dacă îți dorești să achiziționezi decorațiuni interioare la prețuri reduse, să îți transformi casa în spațiul dorit dintotdeauna, intră pe Lounge by Zalando. Tot ce ai de făcut este să te loghezi pe pagina noastră sau să descarci aplicația. Astfel, vei avea acces imediat la promoții și reduceri de 75%* la decorațiunile tale preferate. Descoperă o nouă inspirație printre nenumăratele oferte cu discounturi semnificative. Cu Lounge by Zalando poți beneficia și de:

  • Reduceri zilnice
  • Retur gratuit
  • Inspirație de stil și sfaturi

home_outlet_3_CM