ASICS outlet online: reduceri la Zalando Lounge

Ce îți poate oferi Zalando Lounge
Beneficiile noastre

Până la 75%* reducere

Arată superb, simte-te minunat. Răsfață-te. Pentru că poți.

Descoperă noul outlet Asics mai aproape de tine

Veștile bune nu contenesc: te invităm acum să îți îndeplinești dorințele în materie de haine sport cunoscute, vizitând outletul Asics la Zalando Lounge. Cunoscuta firmă japoneză vine și pe piața din România cu o varietate de produse sport inclusiv vestiții adidași Asics și hainele gore tex Asics la prețuri avantajoase.

asics sneakers

Profită de Asics outlet online la Zalando Lounge

Cu o tradiție impresionantă, brandul Asics care este acronimului cunoscutului dicton latin "Anima sana in corpore sano", vine acum în țară în cadrul outletului Asics de pe platforma Zalando Lounge. 

In ultimii ani, adidașii Asics cu gel au fost adesea clasați printre încălțămintea cea mai performantă de pe piață. Acum poți profita și tu de reduceri Asics, astfel încât să te bucuri de activități sportive în deplin confort și siguranță.  

 

Inovație atractivă la reducerile Asics pentru membri

Fondatorul acestui brand a creat adidașii Asics pentru a susține fiecare atlet, a inspira oamenii să facă mișcare și să adopte un stil de viață activ. 

Toți cei care sunt obișnuiți cu sportul știu cat este de important echipamentul pentru a-ți păstra corpul sănătos și a evita accidentele. Tehnologia revoluționară a adidașilor cu gel Asics conferă pantofilor o extra absorbție antișoc. Aceasta caracteristică este foarte apreciată de toți sportivii care aleargă sau practica sporturi care presupun sărituri. Din fericire, acum acest tip de încălțăminte sport se poate comanda și din Asics online la Zalando Lounge unde există outletul Asics.   

 

asics sneakers street

Sustenabilitate inclusiv în outletul Asics de la noi

Angajamentul brandului pentru sustenabilitate este unul foarte ferm. Scopul companiei este acela de a minimiza deșeurile textile prin reciclarea lor pentru a face produse noi. Un pământ sănătos pentru generațiile următoare este o promisiune îmbucurătoare și la acest lucru putem contribui și noi acum, accesând Asics. Aici, în funcție de sportul pe care îl practicăm putem alege între produsele Asics gore tex, adidașii Asics cu gel sau adidașii Asics clasici, toate fiind variante foarte bune pentru susținerea activității tale fizice. 

Alătură-te nouă și bucură-te de reduceri Asics în fiecare zi

Poți face cumpărături în outletul Asics online fără să pleci de acasă. Înregistrează-te gratuit în outletul online și vei avea parte de multe avantaje:

  • Poți plăti în numerar la livrare
  • Ai reduceri de până la 75%* la foarte multe piese
  • Retururi gratuite
  • Oferte noi în fiecare zi doar pentru tine

Tot ce trebuie să faci este să îți creezi gratuit un cont la Zalando Lounge folosind doar adresa ta de e-mail. Apoi surprizele nu încetează să sosească, mai ales în ceea ce privește reducerile substanțiale la brandurile tale preferate, precum și sesiuni de cumpărături cu oferte speciale dedicate ție, ca membru Zalando Lounge.