Aparținem de Zalando

Oferte noi zilnic la Lounge by Zalando

Outlet Dr Martens

Îmbracă-ți picioarele în stil și curaj cu Dr. Martens. Fii unic și îndrăznește să ieși în evidență. Alege calitatea și originalitatea.

Alătură-te & descoperă

Oferte zilnice cu reduceri de până la 75%*

(77)
Ce îți poate oferi Lounge by Zalando
Beneficiile noastre

Reduceri de până la 75%*

Arată-ți cel mai bun aspect, simte-te cel mai bine. Răsfață-te. Pentru că poți.

Invitație la shopping în outletul Dr. Martens

Profită de ocazia pe care ți-o oferă outletul online Lounge by Zalando și descoperă Dr. Martens outlet. Arăți cel mai bine atunci când te simți cel mai bine iar noi vrem sa fii tu însuți așa încât acum te poți răsfăța cu reduceri Dr. Martens devenind membru în câțiva pași foarte simpli.

Descoperă reducerile Dr. Martens atractive

Sugestiile noastre de stil pentru fiecare gust pot deveni accesibile prin explorarea outletului Dr. Martens. Aici vei găsi reduceri atractive la mai multe categorii de încălțăminte, cum ar fi: pantofii Dr. Martens sau vestiții bocanci Dr. Martens, cu o istorie de peste 70 ani, deveniți sinonimi cu calitatea, protecția si confortul și fabricați în aceeași fabrică din Anglia.

Calitatea contează foarte mult în materie de încălțăminte pentru că are impact direct asupra stării tale de confort, de aceea îți oferim posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de pantofi și ghete Dr. Martens, emblematicele încălțări cu talpa cusută cu ață galbenă, în magazinul Lounge by Zalando.

dr_martens_outlet_2_CM

 

Varietate de combinații cu pantofii Dr. Martens casual

Fie că vrei să completezi outfitul tău și să faci o declarație de modă prin bocancii Dr. Martens sau ai nevoie de o pereche de pantofi Dr. Martens albi, tip mocasini pentru un costum în aceeași culoare, le poți găsi pe toate pe platforma noastră. Ideile de ținute sunt nenumărate, iar cele mai recente combinații cu rochii mini strâmte sau colanți confortabili contribuie la condimentarea ținutelor simple și la crearea unei declarații cool, moderne.

 

Calitate și la reducerile de ghete Dr. Martens distincte

Materialele și calapodul tuturor pantofilor și ghetelor Dr. Martens sunt de o calitate superioară, de aceea acest brand este atât de apreciat și căutat peste tot în lume. De altfel, se spune că pantofii Dr. Martens rezistă o viață. Doctorul Martens, cadru militar, și-a creat propriile ghete atunci când rănit fiind la gleznă a constatat că cele din dotare erau prea incomode. De aceea toate perechile de ghete Dr. Martens au rezistență ca cele din armată și talpa ușoară, de cauciuc, pentru comoditate.

Sustenabilitate la ghetele Dr. Martens emblematice

Dar să nu crezi că nu se interesează și de sustenabilitate, dimpotrivă, au obiective foarte mărețe în acest sens prin reducerea treptată și apoi eliminarea totală a deșeurilor din piele. 

Dr. Martens outlet se alătură clubului de oferte fashion Lounge by Zalando cu peste 2,500 branduri dedicate ție cu reduceri la ghete dr. Martens. Acestea îți oferă posibilitatea de a-ți exprima liber gusturile în materie de modă și personalitatea. Cum liniștea și fericirea ta sunt importante pentru noi, nu te impacienta dacă nu ai nimerit măsura, le poți returna gratuit. 

 

dr_martens_outlet_3_CM

Dr. Martens outlet mai aproape

Poți beneficia de oferte zilnice neașteptate de până la 75%* odată ce devii membru Lounge by Zalando, iar pașii de urmat sunt foarte la îndemână:

  • Îți faci un cont folosind adresa ta de e-mail fără nici un angajament de cumpărare din partea ta:
  • Te bucuri de sesiuni de reduceri special pentru tine
  • Ai retururi gratuite
  • Și cadourile nu întârzie să apară

Cu Lounge by Zalando ai posibilitatea de a achiziționa ghete la reducere din Dr. Martens outlet.