Aparținem de Zalando

Outlet papuci la Lounge by Zalando: economisește până la 75%*

Ce îți poate oferi Lounge by Zalando
Beneficiile noastre

Reduceri de până la 75%*

Arată-ți cel mai bun aspect, simte-te cel mai bine. Răsfață-te. Pentru că poți.

Un grad sporit de confort cu cei mai potriviți papuci pentru nevoile tale

Toată lumea știe cât este de important să te simți comod cu ceea ce porți, indiferent că ești bărbat, femeie sau copil. Acest lucru, în anumite situații, este foarte dificil de obținut, pentru că trebuie să ne alegem pantofii într-o anumită culoare, design, stil pentru ocaziile la care luăm parte. În schimb, vara ne permite să le dăm o binemeritată pauză pantofilor greoi și să dăm frâu liber imaginației în ceea ce privește încălțămintea.

slides_outlet_2_CM

Putem merge încălțați în niște flip flops colorați care să ne binedispună de dimineață până seara sau putem alege o altă opțiune simpatică din varietatea de papuci pentru femei, bărbați sau copii. Pentru a te ajuta în acest demers, Lounge by Zalando îți oferă discounturi de până la 75%* în comparație cu RRP pentru o întreagă gamă de șlapi și papuci pentru ținute de vară geniale. 

Descoperă online modele la modă de papuci irezistibili

Deși ne concentrăm atenția de cele mai multe ori pe încălțămintea mai pretențioasă de care avem nevoie la evenimente și pe care nu o purtăm decât de câteva ori, ar trebui să ne axăm și pe importanța papucilor pe care-i purtăm multe ore și care ne oferă o stare de bine generală. La Lounge by Zalando vei găsi modele diverse de papuci de damă, bărbați sau chiar pentru copii, la prețuri accesibile. 

Accesând categoria de papuci outlet la Lounge by Zalando vei avea parte de o experiență inedită, aceea de a găsi printre papucii la reducere și foarte mulți șlapi de firmă.  Explorează o selecție bogată de modele de la branduri de top, astfel încât să te bucuri de cele mai comode încălțări posibile. Cumpără smart și găsește-ți lookul potrivit! 

Astfel trendurile actuale permit purtarea unor papuci eleganți cu rochii vaporoase sau salopete plisate, iar papucii din piele se potrivesc de minune cu blugi și cămăși albe. Și copiii trebuie să se bucure de confort în timpul mersului, de aceea pe timp de vară alege papuci pentru copii comozi și rezistenți. Din fericire, la Lounge by Zalando și cei mici, și cei mari se pot bucura de modele variate.

slides_outlet_3_CM

La Lounge by Zalando găsești oferte zilnice la papuci 

Pentru a avea acces la Lounge by Zalando, trebuie doar să-ți creezi un cont la Lounge by Zalando cu adresa ta de email. În calitate de membru:

  • vei putea să cauți modelele tale preferate și brandurile care îți plac cel mai mult
  • vei primi sesiuni de reduceri dedicate ție și multe alte beneficii rezervate doar membrilor

Alege să fii la curent cu ultimele tendințe și chiar să-ți achiziționezi piese vestimentare, încălțăminte și accesorii de la cele mai cunoscute branduri, la prețuri speciale pentru tine, astfel încât să fii mereu cu zâmbetul pe buze.