Aparținem de Zalando

Până la -75% la Lounge by Zalando

Outlet Furla

Furla: stil și eleganță într-un singur loc. Descoperă colecția noastră de genți, poșete și accesorii care îți completează ținutele cu rafinament și bun gust. Fii în pas cu moda și distinge-te cu stilul Furla!

Ce îți poate oferi Lounge by Zalando
Beneficiile noastre

Reduceri de până la 75%*

Arată-ți cel mai bun aspect, simte-te cel mai bine. Răsfață-te. Pentru că poți.

Cu Furla descoperi autenticitatea stilului italian

Brandul Furla oferă accesorii rafinate pentru femei, genți de mână sau de umăr, rucsacuri si portofele din țesături fine și elegante, și încălțăminte, toate realizate din materiale de cea mai bună calitate. Dacă vrei să te bucuri de stilul italian autentic, explorează colecțiile din Furla outlet și alege-ți modelele preferate.  

furla_outlet_1_CM

Alege genți Furla care nu se demodează niciodată

Gențile Furla sunt realizate din piele de cea mai bună calitate și au un design deosebit care nu își pierde valoarea de-a lungul timpului. De aceea, o astfel de achiziție este întotdeauna o bună alegere, pentru că gențile Furla nu se demodează niciodată. Mai mult decât atât, modelele acestui brand se remarcă prin finețe, eleganță desăvârșită și culori seducătoare. [justify]Cu o selecție largă de poșete, genți și portofele, Furla te ajută să îți exprimi personalitatea în cel mai autentic mod. Accesoriile impresionează prin elemente de design legendare, fiind ideale pentru a fi purtate atât la ținutele de seară, cât și la cele de zi. Anumite modele de genți combină trei tipuri de piele, și anume pielea granulată, netedă și cea reliefată.Pentru a răspunde tuturor cerințelor clienților săi, Furla a creat și rucsacuri pentru bărbați, practice și stilate. Și acestea se remarcă prin aceleași caracteristici specifice brandului cu care suntem obișnuiți. Marca este renumită nu doar pentru calitatea excelentă, ci și pentru varietatea culorilor pe care o oferă. Inspiră-ți viitoarele ținute din Furla outlet și alege accesorii atemporale, pline de bun gust și rafinament.

Oferă un plus de stil ținutelor tale cu portofele Furla și pantofi

 Colecțiile rafinate de portofele Furla se remarcă prin atenția la detalii cu care sunt realizate și prin accesorizarea deosebită. Acestea sunt o completare inspirată a genților de mână sau de umăr și a rucsacurilor ce poartă semnătura acestui brand. Adaugă și o pereche de pantofi Furla și vei obține o ținută stilată care va întoarce orice privire.

furla_outlet_2_CM

Indiferent că alegi poșete, genți, încălțăminte sau alte accesorii ale acestei mărci, vei aduce în garderoba ta un fler modern și plin de viață. Toate articolele sunt bine structurate și oferă un design practic și atrăgător. Portofelele Furla cu diferite elemente îți oferă spațiu suficient pentru a depozita cele mai importante lucruri personale.

În ceea ce privește pantofii Furla, compania s-a concentrat foarte mult pe crearea de încălțăminte clasică, confortabilă și versatilă. Cizmele stilate, sneakersii comozi sau pantofii cu toc clasic sunt o completare perfectă pentru orice stilizare. Nu degeaba brandul este preferat de celebrități din întreaga lume, care îl aleg datorită designului pieselor.

Descoperă o selecție largă de accesorii în Furla outlet

 Dacă vrei să explorezi colecțiile brandului italian, o poți face în outletul online Lounge by Zalando. Înregistrează-te gratuit și te vei bucura de o mulțime de surprize în fiecare zi:

  • Până la 75%*reducere la branduri de top.
  • Retururi gratuite.
  • Newsletter cu oferte personalizate.

Pentru că vrem ca fiecare zi să fie diferită, la noi vei descoperi mereu oferte noi și accesibile la mărcile de top. Te vom surprinde cu promoții Furla sau reduceri la alte branduri renumite.