Ce înseamnă „în comparație cu prețul recomandat de producător (PRP)”?

Ce înseamnă „în comparație cu prețul recomandat de producător (PRP)”?

Prețul recomandat de vânzare cu amănuntul (PRP) se referă la prețul pentru care producătorul sugerează vânzătorului cu amănuntul să vândă un anumit articol. Datorită modelului nostru de afaceri, putem compara prețurile noastre cu RRP.

Reducerile noastre reprezintă o comparație de preț între RRP și prețul nostru de vânzare. Prețul recomandat și prețul nostru de vânzare sunt clar evidențiate clienților noștri, astfel încât le este ușor să compare prețurile și să vadă cât de mult economisesc.

În acest fel, prețurile sunt menținute transparente și corecte, iar clienții noștri sunt informați despre cele mai bune oferte la Lounge by Zalando.

Această nouă afișare a prețurilor și a economiilor este adaptată nevoilor clienților și mărcilor noastre. La Lounge, ne angajăm să implementăm modificări care sunt în conformitate cu noua directivă stabilită în noiembrie 2021.

Nu găsești răspunsul pe care îl cauți? Contactează-ne direct
Apelează-ne
0800 890 475
Disponibil de luni până vineri (9:00 – 18:00)
Trimite-ne un mesajFolosește formularul nostru de contact pentru a ne trimite un mesaj. Primirea unui răspuns poate dura o zi sau două.
Trimite un mesaj